Sök och boka hotell i Los Angeles

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga hotell Los Angeles


Billiga hotell Los Angeles
Los Angeles är en stad som kan erbjuda ett stort antal billiga hotell. För att hitta ett så prisvärt hotell som möjligt, så ska man alltid se till att vara ute i god tid med sin bokning. I regel går det alldeles utmärkt att boka in sig direkt över Internet. När du står i begrepp att boka in dig på ett billigt hotell i Los Angeles så ska du alltid kontrollera så att skatt och andra avgifter ingår i priset. Håll också utkik efter aktuella specialerbjudanden.

När du sitter framför datorn och letar efter billiga hotell i Los Angeles kan det vara en fördel att ha en karta över staden framför sig. På så vis får du en god uppfattning om hur de olika hotellen ligger i förhållande till sevärdheter och attraktioner. Under en vistelse i Los Angeles är det många som väljer att hyra en bil.

Kom dock ihåg att höra dig för ifall hotellet kan erbjuda någon gästparkering. Om du är tvungen att ha bilen stående på någon betalparkering är detta något du bör ta med i kostnadskalkylen. En stor fördel är också ifall det finns möjlighet att koppla upp sig på Internet på hotellet. Därmed kan du söka efter aktuella evenemang, samt skriva ut färdanvisningar från sajter som Map 24.

Hollywood Inn Express South
(141 N Alvarado St)
Detta prisvärda hotell, som ligger i närheten av Highway 101, har 74 gästrum. Rummen är bland annat utrustade med kabel-TV, kyl och Internetuppkoppling. Varje morgon serveras en kontinental frukost. Hollywood Inn Express South har även en swimmingpool. Receptionen har öppet dygnet runt, och det finns möjlighet att parkera bilen i anslutning till hotellet. För att komma direkt till Hollywood Inn Express South ringer du +1 213 413 6699.

Santa Monica Motel (2102 Lincoln Blvd)
Hotellet ligger endast 7 kvarter från Santa Monica Beach. De 30 rummen på Santa Monica Hotel är bland annat utrustade med kabel-TV och Internetuppkoppling. Du kan parkera bilen i anslutning till hotellet. Receptionen på Santa Monica Hotel är öppen dygnet runt. För direkt kontakt med hotellet ringer du +1 310 392 6806.

Travelodge Los Angeles West
(10740 Santa Monica Blvd)
Detta hotell, som kan erbjuda förmånliga priser, ligger inte långt från Westwood Village. På Travelodge Los Angeles West finns det 55 hemtrevliga gästrum. Hotellet serverar en kontinental frukost. Som gäst på hotellet kan du koppla upp dig mot Internet. Vidare kan du ta ett uppfriskande dopp i hotellets swimmingpool. Om du vill komma i direkt kontakt med Travelodge Los Angeles West ringer du +1 310 474 4576.

Comfort Inn & Suites Bell Gardens (7330 Eastern Avenue)
Hotellet, som ligger endast 10 minuter öster om downtown Los Angeles, kan erbjuda 115 fräscha gästrum. Samtliga dessa rum är utrustade med kabel-TV och Internetuppkoppling. I anslutning till Comfort Inn & Suites Bell Gardens kan du dinera på Premiere Steakhouse. För direkt kontakt med hotellet ringer du +1 562 928 3452.

Att tänka på
Det är alltid bra at ha telefonnumret till sitt hotell i Los Angeles nära till hands under resan. Därmed kan du enkelt höra av dig till hotellet ifall det skulle uppstå några förseningar längs vägen. Vidare kan det finnas åldergränser för att kunna boka ett hotellrum. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du gör din bokning över nätet så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till ditt hotell.