Sök och boka hotell i Los Angeles

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Evenemang Los Angeles


Evenemang Los Angeles
Los Angeles är en stad där det alltid är något spännande på gång. Det finns ett flertal bra sajter på nätet där man kan få information om aktuella konserter, teaterföreställningar, utställningar och happenings. Ett tips är att surfa in på tidningen Los Angeles Times avdelning The Guide.

Om du tänkt gå på något evenemang under din vistelse i Los Angeles är det alltid en god idé att boka innan avresan. Det enklaste sättet att boka biljetter är att göra det direkt över Internet. Kom dock ihåg att du aldrig ska lämna ut känsliga uppgifter ifall du misstänker att biljettförmedlaren inte är seriös.

Musik i Los Angeles
Los Angeles är en stad med ett mycket levande musikliv. Här finns mängder av stora konsertlokaler och mindre klubbar. Den kanske mest välkända rockklubben i Los Angeles är Whiskey a Go Go, som ligger på 8901 Sunset Boulevard. På denna klubb har akter som Led Zeppelin, The Who, The Kinks, Metallica och Guns N’ Roses spelat.

Är du intresserad av opera, så kan du styra kosan mot 135 North Grand Ave, där Los Angeles Opera, ligger. För aktuellt spelschema kan du surfa in på operans hemsida. Om du är sugen på livejazz så rekommenderas Grand Star Jazz Club, som ligger på 943 N. Broadway.

Teater och dans i Los Angeles

I staden finns ett stort antal teaterscener. Några teatrar som särkskilt kan rekommenderas är Stella Adler Theatre (6773 Hollywood Blvd), Studio Stage Theatre (520 N. Western Ave) och Lyric Hyperion Theatre Cafe (2106 Hyperion Ave).

Är du intresserad av att se en dansföreställning kan Wadsworth Theatre, som ligger på 11301 Wilshire Blvd, rekommenderas. För aktuell information om teaterföreställningar i Los Angeles kan du surfa in på sajten Theatermania.

Gratis aktiviteter i Los Angeles

Om du reser till Los Angeles med en något mindre reskassa så ska du inte behöva misströsta. Det finns ett flertal spännande saker att göra som är helt gratis. Att gå in på Hollywood Bowl på kvällen kostar pengar, men ibland kan repetitionerna på morgonen vara öppna för allmänheten. För mer info om detta ringer du +1 323 850 2000.

Du kan också vara med vid inspelning av en sitcom eller någon annan show. Det enda du behöver göra för att få en plats på studioläktaren är att boka i förväg. Om du har tur så kan du också få se hur en kändis föräras en stjärna på Walk of Fame. Även här gäller det dock att vara ute i god tid.

Attraktioner och platser du inte får missa
Reser du till Los Angeles med barn så är Disneyland i det närmaste ett måste. Den filmintresserade bör besöka Universal Studios Hollywood. Här kan du få se klassiska sets från filmer som Psycho och Jaws, eller stifta bekantskap med King Kong.

Gillar du att shoppa så ska du styra kosan mot Rodeo Drive. Beverly Center är ett stort köpcentrum där du hittar det mest. Los Angeles är också en stad som är berömd för sina långa stränder. Några som särskilt kan rekommenderas är Manhattan Beach, Redonda Beach och Hermosa Beach.

Baseball är en mycket stor sport i USA. På Dodger Stadium spelar baseballaget Los Angeles Dodgers dina hemmamatcher. Du kan köpa dina biljetter direkt via hemsida.