Sök och boka hotell i Los Angeles

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Exklusiva hotell Los Angeles


Exklusiva hotell Los Angeles
Los Angeles är en stad med mängder av exklusiva hotell. För att få tag på ett hotell med så bra pris som möjligt är det alltid en fördel om man är ute i god tid med sin bokning. När du sitter framför datorn och letar efter exklusiva hotell i Los Angeles så ska du se till att ha en karta över staden nära till hands. På så vis kan du enkelt se hur de olika exklusiva hotellen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping.

The Beverly Hills Hotel and Bungalows (9641 Sunset Boulevard)
Detta lyxiga hotell, som kan erbjuda 204 fina gästrum, ligger endast en dryg kilometer från Rodeo Drive. Hotellet är ett utmärkt val, oavsett och man är i Los Angeles på semester eller i affärer. The Beverly Hills Hotel and Bungalows erbjuder mycket goda möjligheter till motion. På hotellet finns det ett gym, en tennisbana och en utomhusswimmingpool.

Vidare kan du boka tid för diverse spa- och skönhetsbehandlingar. The Beverly Hills Hotel and Bungalows har också en trevlig restaurang och bar, samt roomservice dygnet runt. För direkt kontakt med The Beverly Hills Hotel and Bungalows ringer du +1 310 276 2251.

The Peninsula Beverly Hills (9882 Santa Monica Blvd)
Hotellet, som ligger mindre än en kilometer från Rodeo Drive, kan erbjuda 196 mycket vackra gästrum. På The Peninsula Beverly Hills finns det bland annat gym, swimmingpool och spa. Du kan också få en personlig tränare i karate, yoga och pilates. Vidare kan hotellet stoltsera med en mycket fin restaurang.

Belvedere Restaurant har vunnit en rad olika utmärkelser och serverar välsmakande rätter från det moderna amerikanska köket. Under 2007 genomgick The Peninsula Beverly Hills en stor renovering. Du når The Peninsula Beverly Hills på telefonnummer +1 310 551 2888.

The Ritz-Carlton Marina del Rey (4375 Admiralty Way)
Detta högklassiga hotell har 304 gästrum, som erbjuder en härlig utsikt över marinan. Från hotellet är det bara omkring 3 kilometer till Venice Beach. Som gäst på The Ritz-Carlton Marina del Rey kan du ta ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen, träna på gymmet eller boka tid för spa-behandlingar.

Vidare kan hotellet även erbjuda fina möteslokaler. Jer-ne Restaurant and Bar kan erbjuda en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. För direkt kontakt med The Ritz-Carlton Marina del Rey i Los Angeles ringer du +1 310 823 1700.

Raffles L’Ermitage Beverly Hills
(9291 Burton Way)
Detta hotell kan ses som en symbol för lyx och flärd. Raffles L’Ermitage Beverly Hills har 119 fina gästrum. Avståndet till Rodeo Drive är mindre än en kilometer. På hotellet finns det bland annat ett gym, en swimmingpool och ett spa. Utomhuspoolen ligger på hotellet tak och kan erbjuda en fantastisk utsikt över kringliggande Hollywood Hills.

Raffles L’Ermitage Beverly Hills har också mycket fina möteslokaler. JAAN restaurant serverar en blandning mellan det franska och det asiatiska köken, med lokalproducerade råvaror. För att komma direkt till hotellet ringer du +1 310 278 3344.


The Langham Huntington Hotel & Spa Pasadena
(1401 S Oak Knoll Ave)
Detta lyxiga hotell är det perfekta alternativet för dig som vill bo lite utanför Los Angeles. Hotellet kan erbjuda 380 mycket fräscha och smakfullt inredda gästrum. Här finns ett fint spa, ett gym och en swimmingpool. På hotellets restaurang serveras moderna amerikanska specialiteter.

Vidare har restaurangen också ett stort utbud av viner. The Dining Room har en stjärna i Michelinguiden. Om du vill komma i direkt kontakt med The Langham Huntington Hotel & Spa Pasadena ringer du +1 626 568 3900.