Sök och boka hotell i Los Angeles

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Sevärdheter Los Angeles


Sevärdheter Los Angeles
Los Angeles i Kalifornien är en stad med mängder av sevärdheter och attraktioner. Staden är ett centrum för kultur, handel och forskning. För att få ut så mycket som möjligt av din resa till Los Angeles, utan att för den skull behöva stressa runt i staden, så är ett tips att göra upp en planering. Ett smart sätt kan vara att först fundera på vilka sevärdheter man vill uppleva och därefter dela in dessa efter hur de ligger i förhållande till varandra geografiskt.

Disneyland
Nöjesparken är närmast ett måste för dig som reser till Los Angeles tillsamman med barn. Här erbjuds mängder av åkattraktioner, shower och restauranger. Ta chansen och upptäck Disneys underbara värld. Disneyland ligger i Anaheim, i de södra delarna av Los Angeles. Via Disneylands hemsida kan boka biljetter för inträde i nöjesparken, såväl som rum på hotell som ligger i nära anslutning.

Hollywood
Denna stad, inom Los Angeles gränser, förknippas av de allra flesta med filmproduktion. Här ligger bland annat Universal Studios, där filmer som E.T., Jurassic Park, Apollo 13 och A Beautiful Mind spelades in. I Hollywood ligger även det berömda Walk of Fame, där stora filmstjärnor och andra  celebriteter har fått en stjärna ingraverad i trottoaren.


Beverly Hills

Staden Beverly Hills är en del av Los Angeles som är synonymt med lyx och flärd. I Beverly Hills har länge varit ett populär bostadsområde för de rikaste invånarna. Här bor bland annat Jay Leno, Britney Spears, Tom Cruise och Gwen Stefani. I staden ligger också den välkända shoppinggatan Rodeo Drive.

Venice Beach
Detta distrikt i de västra delarna av Los Angeles är ett mycket populärt tillhåll för tursister. Venice Beach är känt för sina vackra kanaler och långa stränder. Vid Venice Beach kan man spela beachvolleyboll, eller åka skateboard och inlines. Vid Washington Boulevard ligger Venice Fishing Pier.

Sport
I Los Angeles har du möjlighet att få se sport i världsklass. Om du är intresserad av basket så är det Los Angeles Lakers som gäller. Vill du kolla på hockey kan du försöka att få tag på biljetter till Los Angeles Kings matcher. Är du sugen på baseball så ska du köpa en biljett till Dogers Stadium, där Los Angeles Dodgers spelar sina hemmamatcher. För att vara säker på att få tag på en biljett till något sportsevenemang så ska du alltid vara ute i god tid med din bokning.

Museum
Under regniga dagar så kan du besöka något av Los Angeles många spännande museer. Några av de mest intressanta är Museum of Contemporary Art, Natural History Museum of Los Angeles County, Natural History Museum of Los Angeles County, Hollywood Wax Museum och Autry Museum of Western Heritage.

Praktiska råd
Innan du reser till Los Angeles kan det vara en god idé att skaffa sig en reseguide. Var noga med att kontrollera så att reseguiden är senaste upplagan. Om du tänkt att gå på något specifikt evenemang, såsom teater eller konsert, så kan du köpa biljetterna innan avresan. En bra sajt att handla biljetter på är TickCo.

Många som besöker Los Angeles väljer att hyra en bil. För att kunna se var närmaste parkering ligger i förhållande till en viss attraktion så kan du surfa in på sajten Los Angeles Citysearch. När du turistar i Los Angeles under de varmaste sommarmånaderna är det en god idé att alltid bära med sig en flaska med vatten.